SMACK it CREATIONS portfolio

All in one !

Je hebt meer nodig dan alleen een logo
Dan maken we toch gewoon alles voor je!

Hottracks FM


HotTrack FM is het radiostation van Rene Wittenberg. In 2004 kwamen we in contact met Hottracks FM. SMACK it's oprichter Pieter Bos heeft al jaren een grote affiniteit met radio maken, en heeft al jaren een eigen programma op verschillende stations. Door een samenwerking en een overstap naar HoTTracks besloten we meteen aan de gang te gaan met een nieuwe site.

Resultaat:

>> Website Template
De website, zoals door ons gebouwd is nog steeds in gebruik. Hieruit blijkt maar weer dat de builds van SmacK it niet tijdelijk zijn en jaren mee kunnen.

 

Aanvullende informatie

  • Opdrachtgever: HotTracks FM
  • Opdracht: Doordat SMACK it oprichter Pieter Bos een eigen radio programma had op dit station heeft hij ongevraagd een nieuwe site gebouwd voor HoTTracks FM. Het nieuwe jasje paste het station als gegoten. de site is nog steeds online. Hiermee is het de langs lopende website van SMACK it Creations.
  • Wanneer: 2009
  • Speciale Functies: De website gebouwd in 2009 was een van de eerste custom coded Joomla projecten van SMACK it. Met custom modules als RDS readers, automatisch nieuws plaatsingen en dj rotation modules.

Afbeelding galerij

  • Plaats je reactie

    Laat een reactie achter

    Zorg ervoor dat alle vereiste gegevens ingevuld zijn, aangeduid met een asterisk (*). HTML code is niet toegestaan.

Onze website maakt gebruikt van cookies bekijk hier onze privacy statement