SMACK it CREATIONS portfolio

All in one !

Je hebt meer nodig dan alleen een logo
Dan maken we toch gewoon alles voor je!

Panna Knock Out™


Sport heeft een krachtige, positieve werking: het verbindt en verbroedert. En juist daarom benutten wij deze kracht zo graag. Met beproefde concepten zetten wij sport in om uw doelen te realiseren, zowel maatschappelijk als bedrijfsgericht. Sportservice Nederland heeft een breed pakket aan diensten op de gebieden Bedrijf, Maatschappij en Marketing. We ontwikkelen (communicatie)concepten, maatschappelijke interventies en organiseren sportevenementen.

Panna knockout is een product van Sportservice en is een razendsnelle vorm van straatvoetbal waarbij het poorten van je tegenstander het ultieme doel is. Maar Panna Knock Out is meer dan scoren door ‘poorten’ alleen. Het bevordert sociale cohesie, actieve levensstijl, persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijke participatie. Scoren in alle opzichten dus.

Aanvullende informatie

 • Opdrachtgever: Sportservice Nederland BV
 • Opdracht: Doel was een style te creeren die de jeugd zou aanspreken. Er is een feeling gecreeerd waar de straat jeugd en jongeren zich thuis voelen. De style is urban. De kroon in het logo straalt de winnaar van het spel uit. De winnaar van het spel wordt "King" genoemd. De totale style van Panna Knock Out wordt verstevigd door een urban filter op alle uitingen.  Het beeldmerk van Panna Knock Out is bekend bij 85% van de jongeren in Nederland

  SMACK it deed het Logo ontwerp in 2004, restyling logo 2007, meerdere website templates (2004-2012), ontwerp tientalle posters, flyers etc. Google adwords, Google Adsense, Styling Youtube, Facebook en twitter kanaal. Domeinbeheer, Social media building en huisstijl bedenker en bewaker.

 • Wanneer: 2004 - 2012
 • Speciale Functies: members database, client database, partners database, movie database, agenda database, en crosslinks hiertussen
 • Logo: Logo

Afbeelding galerij

 • Plaats je reactie

  Laat een reactie achter

  Zorg ervoor dat alle vereiste gegevens ingevuld zijn, aangeduid met een asterisk (*). HTML code is niet toegestaan.

Onze website maakt gebruikt van cookies bekijk hier onze privacy statement