SMACK it CREATIONS portfolio

All in one !

Je hebt meer nodig dan alleen een logo
Dan maken we toch gewoon alles voor je!

Talentboek.nl


Talentboek is vooral een website voor crowdfunding. Het is hét podium in Nederland waar sporttalenten zichzelf professioneel kunnen presenteren om zo in contact te komen met mogelijke donateurs. Op Talentboek kunnen de sporters aangeven wat ze nodig hebben om hun ambities waar te maken en hiervoor kunnen zij donaties ontvangen. Daarnaast kunnen de talenten op Talentboek gebruik maken van acties en kortingen.

Talentboek is ontstaan vanuit de behoefte naar ondersteuning bij sporttalenten. Sporten op topniveau beoefenen kost namelijk veel geld en waar de huidige topsporters vaak ondersteuning ontvangen ontbreekt dit voor veel talenten. En juist de talenten moeten we koesteren. Op dit moment bekostigen zij hun sportcarrière veelal zelf en voor de vaak jonge talenten is dit niet gemakkelijk. Met Talentboek willen we zorgen dat de talenten geholpen worden om de top te halen en u kunt daar aan bijdragen! Hoe leuk is het als het talent dat u ondersteunt uiteindelijk doorbreekt?

Aanvullende informatie

 • Opdrachtgever: Sportservice Nederland BV
 • Opdracht: Er waren wensen binnen Talentboek die door de huidige aanbieder niet konden worden vervuld. Wij hebben in samenwerking met Team Talentboek een hele nieuwe crowdfunding website ontworpen. met speciale members functies Binnen een jaar was er ruim 150.000 euro gedoneerd met ruim 500 geregistreerde sporttalenten.

  SMACK it restylde het logo, heeft een volledig custom crowdfunding platform gebouwd met online betalingsfuncties, persoonlijke crowdfunding huishouding

 • Wanneer: 2015 - heden
 • Speciale Functies: members database, client database, partners database, agenda database, en crosslinks hiertussen, payments, iDEAL modules, Crowdfunding beheer,
 • Logo: Logo

Afbeelding galerij

 • Plaats je reactie

  Laat een reactie achter

  Zorg ervoor dat alle vereiste gegevens ingevuld zijn, aangeduid met een asterisk (*). HTML code is niet toegestaan.

Onze website maakt gebruikt van cookies bekijk hier onze privacy statement