SMACK it CREATIONS portfolio

Logo's en Branding

Jezelf voorstellen kan maar een keer
Dus zorg ervoor dat dat onvergetelijk wordt!

van Mastrigt


mastigt beeldWij ontvingen een foto van een beeldje wat als basis gebruikt kon worden voor het nieuw te ontwerpen logo.

Our deepest fear is that we are powerful beyond measure. It is our light, not our darkness that most frightens us."

Toen we jong waren gebruikten we met volle overtuiging, passie en plezier onze mogelijkheden. Later hebben we onszelf erin getrained eigen belangen op te offeren, te pleasen of compromises te gaan sluiten. We stellen vaak uit door erin te geloven dat we in de toekomst voor ons maximaal zullen gaan. Stel je nu eens voor dat je nog een dag te leven hebt, zul je nog steeds wachten om het beste uit jezelf te halen?

Aanvullende informatie

 • Opdrachtgever: Psychologenpraktijk van Mastrigt
 • Opdracht: De kleur groen staat voor Nieuw leven, voorjaar en groeikracht Verdorvenheid, verloren zuiverheid, valsheid, haat, afgunst, ziekte, afzondering en verraad en de kleur Blauw voor Waarheid, helderheid, waardigheid, status en macht Oneindigheid, de hemel, ruimte, reizen, geestelijke liefde, meditatie en eeuwigheid
  De naam staat in een wit vlak, Wit haalt de intensiteit van een kleur weg. Vandaar dat wit geassocieerd wordt met het spanningsvrije. Wit is de kleur van het pure licht, het is helder en vrij van smetten. Van Mastrigt is in dezelfde blauw als de grotere troostende persoon in het logo, wat zoveel wil zeggen dat jullie de helpende factor zijn, de andere groene staat gelijk aan de text, die heeft een psychologepraktijk nodig.Het witte wat achter de letters staat loopt door in een koepel over de 2 personen, en is daarmee de beschermende, veilige omgeving , en is tevens een lijn die om de twee personen heen zit, wat ook veiligheid en bescherming betekent van de naam Van Mastrigt.Verder heb ik het de woorden psychologiepraktijk en Van Mastrigt omgedraaid, omdat dat de nadruk legt op jullie 2. De text "een beetje hulp leven in vrijheid" heb ik weggehouden omdat die alleen maar afleid van het geheel.
 • Wanneer: 2012
 • Logo: Logo
 • Plaats je reactie

  Laat een reactie achter

  Zorg ervoor dat alle vereiste gegevens ingevuld zijn, aangeduid met een asterisk (*). HTML code is niet toegestaan.

Onze website maakt gebruikt van cookies bekijk hier onze privacy statement