SMACK it CREATIONS portfolio

Marketing

Jezelf overtreffen ten gunte van je klant
Dat is ons doel en daar werken we hard voor!

Sawadee - Beursstand


foto Unicum Communicatie

Voor Sawadee Reizen zijn we gevraagd om een nieuw concept te bedenken voor de presentatie van hun aanbod op de verschillende beurzen in Nederland en Belgie. Voor een dergelijke opdracht kijken we in ons netwerk en al snel kwamen we weer eens in contact met een van onze partners Unicum Communicatie uit Uithoorn. Samen met hen hebben we een bijzondere hightech stand opgeleverd op de Vakantiebeurs. De corporate stand is door Unicum Communicatie ontworpen, gebouwd en volledig voorzien van een Layar-laag. De stand bezit daarmee de extra kracht van “virtual reality”. Voor een stand is dit uniek in Nederland.
Maak je in het beursgangpad een opname van de stand met je mobiel dan kun je direct kiezen uit 72 reisvideo’s, je reis samenstellen, direct reserveren en veel meer. Natuurlijk word je “als vanouds” nog altijd door Sawadee op de stand ook gastvrij ontvangen en geïnformeerd. De virtual reality-meerwaarde wordt nu doorgevoerd in advertentie en print. De corporate stand is in delen op andere beurzen inzetbaar.

SMACK it was verantwoordelijk voor de projectcoordinatie zowel in de ontwerpfase als in de uitvoering. Samen met Sawadee, en Unicum zijn we tot een zeer succesvol resultaat gekomen waar we allen met trots op terugkijken

Aanvullende informatie

  • Opdrachtgever: Sawadee Amsterdam BV
  • Opdracht: Sawadee staat al jaren op de vakantiebeurs. Dit jaar werden we gevraagd om met een nieuw idee te komen.
  • Wanneer: 2016
  • Logo: Logo

Afbeelding galerij

  • Plaats je reactie

    Laat een reactie achter

    Zorg ervoor dat alle vereiste gegevens ingevuld zijn, aangeduid met een asterisk (*). HTML code is niet toegestaan.

Onze website maakt gebruikt van cookies bekijk hier onze privacy statement