SMACK it CREATIONS portfolio

Prints

Posters, kaarten, banners, stickers
mega strakke layouts voor aan de muur

Sawadee - Joker advertentie


  • Client

Sawadee staat voor Puur Reizen, al sinds 1983! Wie met ons op reis gaat, ervaart een land echt. We bezoeken niet alleen de hoogtepunten, maar gaan ook naar minder bekende gebieden. We reizen in kleine groepen, laten je veel zien en beleven en zorgen er voor dat er makkelijk contact met de lokale bevolking wordt gemaakt. Daarom zeggen wij: "De kleinste groepen, de grootste beleving". 

In Belgie heeft Sawadee een nauwe samenwerking met Joker. Joker is...
Avontuur: trekkings en wandelingen langs onbetreden paden, maar ook reizen met passie, betrokkenheid en verwondering.
Actieve beleving: een ander ritme, ander comfort, andere gewoontes. Kijken maar ook meedoen. Ruiken, voelen, proeven, zien, horen. Wandelen, stappen, fietsen, zwemmen, koken, sporten, maar ook overdonderd door mooie ervaringen in het gras liggen.
Ontmoeting: met de verscheidenheid die de wereld rijk is, met medereizigers, met jezelf. Ontmoetingen, toevallig of niet, zijn misschien wel de essentie van reizen.
Duurzaam reizen: het dna van Joker. We streven naar een evenwicht tussen People, Planet, Profit en Pleasure en hebben aandacht voor directe steun aan de lokale economie.
Vakantie: plezier maken, ontdekken, leren, delen, niets doen, vrienden, lekker eten en drinken, lachen, ontspannen, tijd hebben, tijd maken, vrijheid, blijheid, voelen dat je leeft.

Aanvullende informatie

  • Opdrachtgever: Sawadee Amsterdam BV
  • Opdracht: Sawadee werkt veel samen met Joker in Belgie. Door deze samenwerking adverteert Sawadee ook regelmatig in Belgische magazines.
  • Wanneer: 2013
  • Logo: Logo
  • Plaats je reactie

    Laat een reactie achter

    Zorg ervoor dat alle vereiste gegevens ingevuld zijn, aangeduid met een asterisk (*). HTML code is niet toegestaan.

Onze website maakt gebruikt van cookies bekijk hier onze privacy statement