SMACK it CREATIONS portfolio

Prints

Posters, kaarten, banners, stickers
mega strakke layouts voor aan de muur

weR1 Group


WeR1event is een organisatiebureau voor evenementen.WeR1event organiseert en produceert evenementen vanaf het prille begin tot en met de weergaloze realisatie.  
WeR1event maakt de juiste mix op basis van budget, doelgroep en uitstraling.Want ieder evenement is uniek. Hoe wij dat doen? De projectmanager weet alles -maar dan ook alles- van uw evenement, en zal ook bij de uitvoering aanwezig zijn.De lijnen zijn -en blijven- kort, dus de kosten blijven zo laag als maar kan. Duidelijkheid en overzicht! 

Aanvullende informatie

  • Opdrachtgever: WeR1 group
  • Opdracht: Tijdens ons bezoek aan WeR1event kregen we al snel de uitnodiging om aan de tafeltennistafel te verschijnen. Zo sportief als wij zijn stonden we al snel met een bedje in ons hand tegenover de eigenaar van WeR1event Darko Osmanovic. Gelukkig konen we nog enigsinds wat tegenstand bieden, want tijdens het potje werd er ook lustig oplos gebrainstormd over hun nieuwe looks. terwijl de pingpong ballen om onze oren vlogen hadden we het onderwijl over de kleur groen, de vernieuwing, de windows 8 uitstraling van blokken en over de verheid van hun producten van hun BBQ events. Een potje tafeltennis was genoeg om een load aan info te verzamelen. Inmiddels staat de site, het logo en de social media. Het is goed te zien dat Wer1 uitgroeit tot een steeds mooier en betere merklijn.
  • Wanneer: 2014
  • Speciale Functies: Speciaal voor Wer1 group gebouwde personeel aanmeldings formulier met klanten login
  • Logo: Logo

Afbeelding galerij

  • Plaats je reactie

    Laat een reactie achter

    Zorg ervoor dat alle vereiste gegevens ingevuld zijn, aangeduid met een asterisk (*). HTML code is niet toegestaan.

Onze website maakt gebruikt van cookies bekijk hier onze privacy statement