SMACK it CREATIONS portfolio

Websites

Responsive websites met beveiligde vernindingen
voorzien van alle gewenste plugins en altijd gebackupt!

Future FM


FutureFM is het radiostaion van MiB, en MiB is het radio programma va SMACK it Creations. Kortom, die link was snel gelegd. Toen wij bij FutureFM aanbelde in 2009 zagen we al snel dat we iets aan hun website moesten doen.

Aanvullende informatie

 • Opdrachtgever: Future FM Holland
 • Opdracht: Van een statische HTML site naar een van de meest complexe websites die SmacK it ooit gebouwd heeft. De complexheid zit hem niet in het geen wat je ziet, want aan de buitenkant ziet Futurefm.net er niet heel technisch uit. Toch schuilt er aan de achterkant een compleet eigen omgeving voor elke dj, met de mogelijkheid tot het uploaden van podcasts, die automatisch op Twitter en Facebook verschijnen. Podcasts die automatisch hernoemd worden, elke dj zijn eigen nieuws modules, twitter streams, RDS integratie zodat je kunt zien wat er voor muziek gedraaid wordt. Logos voor alle programma's. Voor dat mensen denken dat deze complexe integraties leiden tot instabiliteit, ik kan jullie gerust stellen. de site draait al ruim 2 jaar zonder problemen.

  Logo ontwerp 2009, restyling logo 2011, meerdere website templates (2009-heden), ontwerp programma logos, flyers etc. huisstijl bedenker en bewaker.

 • Wanneer: 2009 - heden
 • Logo: Logo

Afbeelding galerij

 • Plaats je reactie

  Laat een reactie achter

  Zorg ervoor dat alle vereiste gegevens ingevuld zijn, aangeduid met een asterisk (*). HTML code is niet toegestaan.

Onze website maakt gebruikt van cookies bekijk hier onze privacy statement